Licens og indtastning

Holdturneringen for seniorer starter i dag – 10. oktober. For at klubberne efter kampene kan indtaste resultater, skal spillerne være oprettet / licens løst. Skulle det ikke være klaret, så få det gjort nu.

Skulle man ved indtastningen komme ud for, at en spiller ikke kan findes på Portalen, bedes man straks sende en mail til undertegnede med spillerens navn og klub.

Vær opmærksom på, at udvalget i år kører en striks linje med hensyn til indtastning – og licensløsning.

God sæson til alle!

FBTUs turneringsudvalg
Jens Povl Barkler

 

Published by Michael Demant

1973: Startede i SFB som puslingespiller. Blev uddannet som Unionstræner og dommer. (Dommer bl.a ved U-SOC i Hørning). 1978: Flyttede til Odense og startede i OB, spillede 2 år som junior spiller 1980: Flyttede klub til BTK Triton som 1 års senior til d.d. Bestyrelsesmedlem af flere omgange. Turneringsudvalg af flere omgange. Ungdoms træner og leder af flere omgange 2014: Valgt ind i FBTU´s bestyrelse Valgt ind i FBTU´s Turneringsudvalg.