FBTU 2016/2017 – formanden har ordet:

Det er med stolthed, at jeg præsenterer vores nye hjemmeside. Dan Knudsen fra Triton har været den helt store motor suppleret af FBTUs bestyrelse. Vi håber, at I alle vil støtte op om vores nye hjemmeside. Vi modtager gerne relevante indlæg.

Så tager vi hul på sæson nr. 74. Det vil sige, at vi har 75 års jubilæum i næste sæson, da FBTU blev stiftet den 28. februar 1943. Vi vil så småt begynde at tænke på, hvordan vi vil afvikle vort jubilæum. Så i hører nærmere. Er der nogen, der har nogle forslag angående jubilæet, er I velkomne til at sende forslag og ideer til mig eller en af de andre bestyrelsesmedlemmer.

Sæsonen startede allerede i august, hvor vi har været godt i gang med Bordtennisskolen i Korup med 40 deltagere, som var det maximale antal, der kunne være. Formanden for Korup, Thomas Christensen og ungdomskonsulent Birger Markmann, stod i fællesskab for det store arrangement. Trænere på skolen var Rasmus Klein-Døssing, André Theilgaard, Markus Munk og Louise Jacobsen.
Bordtennisskolen var så stor en succes, at der allerede er aftalt en ny, hvor Korup vil stå som arrangør med Birger Markmann som konsulent. Ud over bordtennisskole har spilleudvalget en masse aktiviteter i løbet af sæsonen. Det vil i kunne læse mere om her på siden.

Den fynske holdturnering starter i uge 41 for senior og i uge 43 for ungdom. Husk at melde jer til i god tid. Det er mit håb, at vi får mindst lige så mange hold tilmeldt som i sidste sæson. Jeg vil byde Tommerup velkommen tilbage i FBTU.

Fynske hold i DT:
OBs damer, som helt sikkert vil blande sig i toppen af Elitedivisionen igen.
I 2 division for herrer: Triton og OB. OB med Rasmus Klein-Døssing som ankermand suppleret af de unge OB-talenter. Jeg håber på en topplacering. Triton råder over Ole B Jensen, Tonny D Gjøl, Ulrik Stein, Martin Jessen og Carsten Jacobsen, som er klar igen.
Jeg har talt med Carsten om holdets chancer i den kommende sæson. Han er glad, hvis holdet bliver i rækken. I farten glemte jeg lige Nicolai Henriksen. som stadig er skadet – god bedring til ham.

I 3 division for herrer har vi et OB hold som nok bliver en blanding af rutine og talent. Mit bud er en topplacering.

Til sidst har vi to hold i drenge divisionen: OB og Triton. OB har vundet DM de sidste 2 år, og mon ikke at de blander sig i toppen igen. Triton er tilbage, og det glæder mig rigtigt meget. Det er nyt for drengene, men jeg er sikker på, at det bliver en spændende sæson for dem. Jeg ved, at der bliver trænet igennem, så held og lykke til Triton.

FBTU er også repræsenteret i udlandet : Kim Jensen, OB , Nicolaj Ilsøe, OB og Mogens Sonnichsen Fjordager spiller alle i Tyskland.

FBTU er sponsoreret af Bordtennisexperterne i Århus og JU sportsklinik i Odense. Støt vores sponsorer, de støtter os!

Mvh ulrikp