Bordtennisbord søges

Har din klub et bordtennisbord som I ikke bruger eller som bare står og fylder, vil jeg meget gerne overtage det og komme og hente det. Det skal bruges på min arbejdsplads, som er Statsfængslet i Ringe.

Med venlig hilsen   Poul Boisen   KBC

Ring eller sms til 41 60 59 69 eller mail: boisen.poul@gmail.com

Published by Michael Demant

1973: Startede i SFB som puslingespiller. Blev uddannet som Unionstræner og dommer. (Dommer bl.a ved U-SOC i Hørning). 1978: Flyttede til Odense og startede i OB, spillede 2 år som junior spiller 1980: Flyttede klub til BTK Triton som 1 års senior til d.d. Bestyrelsesmedlem af flere omgange. Turneringsudvalg af flere omgange. Ungdoms træner og leder af flere omgange 2014: Valgt ind i FBTU´s bestyrelse Valgt ind i FBTU´s Turneringsudvalg.