Nekrolog

Det var med stor sorg, at vi fynske bordtenniselskere modtog beskeden om Christian Foldagers bortgang.

Christian var en elsket og frygtet modstander i rigtig mange år i de fynske senior rækker.

I mange år var Christian den ældste spiller i Fynsserien, men det kunne ikke ses på hans spil og gode rangliste placering. Han fik de mest utrolige bolde tilbage på bordet, selvom han med sin defensive spillestil måtte bruge ekstra mange kræfter og have stor bevægelighed og god fysik. Han var en enestående fighter og gav aldrig op og hans fysiske form var misundt af mange af de yngre modstandere. Han kæmpede altid hårdt for at vinde, men når kampen var overstået, var der smil og overskud til godt kammeratskab uanset resultatet.

Det bør nævnes at han så sent som i 2013 og 2014 blev Dansk mester i Veteran 70 rækken sammen med Flemming Larsen, og at han vandt mange fynske old boys mesterskaber i både single og double.

Han ydede også en værdsat indsats for FBTU som kasserer fra 1987 til 1993 og senere som revisor. Han modtog i 1993 FBTUs sølvnål. I FBTU’s venner var han revisor fra 1993-2015 Vi er derfor rigtig mange fynske bordtennis seniorer, der vil savne Christian, men hans minde vil fortsat stå skarpt og varmt i vore hjerter!

Ære være dit minde, Christian!

Bestyrelsen for FBTU

Published by Michael Demant

1973: Startede i SFB som puslingespiller. Blev uddannet som Unionstræner og dommer. (Dommer bl.a ved U-SOC i Hørning). 1978: Flyttede til Odense og startede i OB, spillede 2 år som junior spiller 1980: Flyttede klub til BTK Triton som 1 års senior til d.d. Bestyrelsesmedlem af flere omgange. Turneringsudvalg af flere omgange. Ungdoms træner og leder af flere omgange 2014: Valgt ind i FBTU´s bestyrelse Valgt ind i FBTU´s Turneringsudvalg.