FM 2017 14.-15. jan. i Langeskov

Kære spiller, trænere, klubfolk og forældre, så nærmer tiden sig med hastige skridt for de fynske mesterskaber – nr. 74 i rækken.  Jeg ser frem til et stort mesterskab og det bliver det kun, hvis i alle sammen melder jer til. Kontakt de ansvarlige i jeres klub og bliv meldt til – eller meld jer selv på Portalen. Sidste frist for tilmelding er den 03-01-2017; men gør det nu inden jul og nytår.

Mit mål er mindst 201 spillere. Jeg tror vi når det.
FBTUs bestyrelse går foran som et godt eksempel, vi stiller med næsten alle mand: Barkler, Kromann, T Pedersen, Demant og U Pedersen. Markmann spiller ikke, da han har problemer med ryggen. Han bruger i stedet sin energi på at motivere de unge spillere, så de også melder sig til FM.

Vi får en ny mester i herre elite single, da der er forhånds afbud fra de sidste 2 års mester Mogens Sonnichsen. Måske bliver det Ulrik Steins tur? Han har 2 gange sølv de sidste 2 år, men der er flere, der bejler til titlen. OB’s unge løver eller måske én af Tritons rutinerede drenge – eller måske kommer der en overraskelse?

Dame elite single er ikke blevet afviklet siden 2013, så jeg håber at damerne melder sig til i år. Hvis vi finder en ny mester i dame elite single, vil der være en buket blomster til vinderen skænket af formanden.

Det første FM blev afviklet i 1943 i Fyens Forum. Flest titler i elite rækkerne:

Damer: Charlotte Polk. 18 Titler       

Herre: Carsten Jacobsen. 10 titler.

charlotte_polk    carstenj

Mvh. UlrikP

Ps: Der vil være drive in på stævnedagene også.

 

 

 

 

Published by Michael Demant

1973: Startede i SFB som puslingespiller. Blev uddannet som Unionstræner og dommer. (Dommer bl.a ved U-SOC i Hørning). 1978: Flyttede til Odense og startede i OB, spillede 2 år som junior spiller 1980: Flyttede klub til BTK Triton som 1 års senior til d.d. Bestyrelsesmedlem af flere omgange. Turneringsudvalg af flere omgange. Ungdoms træner og leder af flere omgange 2014: Valgt ind i FBTU´s bestyrelse Valgt ind i FBTU´s Turneringsudvalg.