FM 2017 Langeskov

FM 2017 er ovre, 40 rækker blev afgjort, 184 spillere deltog, mit mål var over 200. Først blev jeg lidt skuffet over, at min FM-kampagne ikke lykkedes, men når jeg så ser tilbage på alle de folk, der responderede på min henvendelse, er jeg glad og stolt over den store opbakning der var både fra spillere, ledere og bestyrelsen. Mange klubber var næsten all in. Over 20 klubber deltog,  så bare en spiller mere fra hver klub, så havde vi været der. Jeg er sikker på vi kommer over 200 næste år, som også er vort jubilæums år. Vi bliver 75 år den 28. februar 2018.

Medaljerne blev fordelt mellem hele 22 klubber. Triton fik flest - hele 38, mens OB fik 27. Kun fem mulige senior eliterækker blev afviklet. Her blev der imidlertid skrevet historie. Én familie tog det hele - familien Klein-Døssing. Rasmus blev mester i single og Jens sammen med storebror Rasmus blev mestre i double.

Jeg vil gerne takke Langeskov for et flot arrangement, med Henrik Bækkelund og Ulrik Jensen i spidsen og support fra Barkler kørte det problemfrit. Stor ros til alle involverede fra mig.

mvh ulrikp fbtu