Fynske mesterskaber 2018 i FBTU’s 75 års jubilæums år

Så er indbydelsen klar til årets  FM

Åben her: FM-indbydelse 2018

Se rækkernes rating inddeling her: Rating række inddeling
Der er på indbydelsen sat ratingtal på ændrede rækker

Vi skal starte med at gøre opmærksom på at Herre Elite spilles LØRDAG. Bl.a pga. der desværre var blevet lavet en dobbelt booking i weekenden, således at vi kun har HAL A om lørdagen. Søndag spilles i HAL B

Vi håber at alle klubber vil troppe op med så mange spillere som muligt.
Formanden har sat et mål på 221 tilmeldte spillere, hvilket bestyrelsen naturligvis vil hjælpe vores Formand med at opnå.
Der er nye tiltag med flere veteran rækker, fordelt så de fleste spillere har mulighed for at stille op i mindst 3 singlerækker og 2 doublerækker i løbet af weekenden.

Rækkerne Veteran 70+75 er slået sammen. Det samme gør sig gældende i Veteran 60+65.
I dame rækkerne er Dame ELITE og dame kl 1 også slået sammen.

Udover at klubberne bliver kontaktet for at få så mange spillere med, vil der også blive spurgt ind til om man kan hjælpe med få enkelte ting. Bl.a bordflytning lørdag aften.

på FBTU’s bestyrelses vegne

Michael Demant

 

 

Published by Michael Demant

1973: Startede i SFB som puslingespiller. Blev uddannet som Unionstræner og dommer. (Dommer bl.a ved U-SOC i Hørning). 1978: Flyttede til Odense og startede i OB, spillede 2 år som junior spiller 1980: Flyttede klub til BTK Triton som 1 års senior til d.d. Bestyrelsesmedlem af flere omgange. Turneringsudvalg af flere omgange. Ungdoms træner og leder af flere omgange 2014: Valgt ind i FBTU´s bestyrelse Valgt ind i FBTU´s Turneringsudvalg.